Személyes

Belépés
Üzenetek
Egyéni adatok

 
 

Adminok:

Szatka (főadmin)
Cedric(válogatott)

 
 

Ranglisták

Egyéni rangsor
Örökranglista
Klánrangsor
Dual Tournament

 
 

Egyéb

Hivatalos pályák
E-mail
Linkek
Kapcsolat

 
 

Örökranglista

# Név Pont
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
 
 

Az oldalról

Design:
Coding:
Server:
Mynock
Cameleon
Meta
 
 
 
Szabályzat

A liga rendszere :

A liga indításakor lesz egy 1 hetes aktíválási/nevezési idõszak. Ennek letelte után az oldal besorolja véletlenszerûen a játékosokat egy - egy meghatározott (a nevezési létszámtól függõ) létszámú csoportba.

Az oldal meghatározza véletlenszeruen a mapokat és minden lejátszandó mérkozésnél ezt ki is jelzi. Valamint kiírja a játékosok által szerezheto vagy vesztheto pontokat. Az elso pontszám azt mutatja, hogy ennyi pont cserél gazdát ha a nagyobb pontszámú versenyzõ nyer, a második pontszám pedig az alacsonyabb pontszámú versenyzõ gyõzelme esetén esedékes pontcserét jelzi.

Minden játékos 1000 pontról indul és ladder rendszerben történik a pontozás.

Minden játékosnak a saját csoportján belül mindenkivel 1 nyert mérkõzésig kell játszania, melyre ( a nevezési létszámtól függõen) egy illetve két hét áll majd rendelkezésre. (Segítve ezzel azokat, akik nem rendelkeznek korlátlan internet eléréssel.)

Az idõ lejártával az oldal összesíti az eredményeket és elkészíti a következõ" forduló " csoportjait a szerzett pontszámoknak megfelelõen (és hozzásorsolja az idõközben benevezett új játékosokat is). Tehát a pontszámok alapján vezeto elsõ 5 ember kerül az elsõ csoportba, a következõ 5 a 2. csoportba, s így tovább.

Az összpontszámok folyamatosan egész évben halmozódnak ezáltal biztosítva a ranglistarendszert. Évközben helyet fog kapni egy - két LAN os verseny is, melyek gamecenterekben lesznek tartva pesten és vidéken. Évvégén a versenyt az EQ rendezvény zárja.

Mapok :

- WCG Gaia 1.0
- WCG Paranoid Android 1.0
- WCG Azalea 1.0
- WCG Estrella 1.0
- Luna The Final
- Blade Storm
- R-Point
- Lost Temple

Néhány szó a rendszerrõl :

A mapok azthiszem már idoszerûek voltak, hogy ennyi idõ után változzanak. Ezáltal sokkal színesebb, változatosabb és nem utolsósorban fejlõdõképesebb lesz az egész. Ennek érdekében történik az is, hogy az oldal kisorsolja minden lejátszandó mérkõzéshez a mapokat is, így elkerülve az állando LT-n való játékot.

A mostani pályák kiválasztásánál mérlegeltünk sok dolgot és figyelembevettük a nemzetközi tendenciát is.

Nevezés:
A nevezés ingyenes, és bárki nevezhet. Azonban ez nem azt jelenti, hogy bárki korlátlan számú nevet csinálhat magának. Ha kiderül hogy valaki több néven vesz részt a ligában, a játékos azonnali kizárását vonja maga után. A regisztrációnál az adatokat pontosan, a valóságnak megfelelõen kell kitölteni. Aki nem valós adatokkal regisztrálja magát, szintén kizárható a versenybõl.

A nevezés menete: Mivel ez már a sokadik szezon, ezért a meglévõ usereknek csak nevezniük kell a versenyre az Egyéni beállítások menüpont alatt, akik pedig szeretnének részt venni a ligában ,mint új eddig még nem nevezett játékosok azok pontos adatokkal jelentkezzenek a meta@metakomplex.hu címen. (név, nick, elérhetoség, mail, életkor)

Megjegyzés: aki nem tartozik semmilyen klánba a None nevû klánba csatlakozhat, ahova a none a jelszo

Szabályzat :

Mindig a GYÕZTESNEK kell bejelenteni a meccset! A gyõzelmet a replay feltöltésével igazolja, anélkül nem lehet gyõzelmet bejelenteni. A vesztesnek semmi dolga sincs. Ha valaki ezzel visszaél, és vesztesként gyõztesnek jelenti be magát, azt a ligából természetesen kizárjuk. Ha valaki nyert, de elõtte az ellenfele bejelentette a gyõzelmet, az azonnal lépjen az adminokkal kapcsolatba, vagy írjon az email címünkre. Mi bízunk a játékosok sportszerû viselkedésében, a csalókat szigorúan büntetjük.

A meccsek bármely Bnet szerveren lejátszhatóak.

Álnevezés és egyéb nem megengedett viselkedések (hack, szándékos disc, stb.) mérlegelés nélküli kizárást von maga után a Ligából és az EQ rendezvényrol is. Nem megengedett viselkedésnek minõsül továbbá:
- drone reptetés
- ally mine
Engedélyezett:
- hold lurker
- manner pylon
- swarm crush

Mindenkinek van joga (és kötelezõ) menedzselnie magát, azaz a saját beállításai alatt áttudja magát tenni AWAY-ra, ezzel megkímélve a csoportban lévõket az esetleges nem kiállásoktól. Az oldal automatikusan nem sorsolja be a következo körbe azokat akik awayon vannak. Aki ezt elmulasztja és hét közben jön rá, hogy nem gondolkozott elõre az büntetést fog kapni.

Büntetések:

Elsõ szint : Büntetés (0 pont)
Második szint: Figyelmeztetés (-50 pont)
Harmadik szint: BAN

(Ban után egyéni mérlegelés tárgya lesz az adott user, melyet az adminok végeznek el.)
Minden ADMIN a nevével írja alá a döntését és indokolja az adott ítéletet.
A sorrendtõl csak a szuperadmin engedélyével lehet eltérni!

Game Adminok :

várom az adminok jelentkezését (info@hsliga.hu)

Helyet kapott egy figyelõ rendszer az oldalon, mellyel nyomon tudjuk követni a játékosok üzenetváltásait, a bejelentkezések idõpontjait, ezzel megkönnyítve, hogy történt–e kommunikáció két ember között vagy sem, melyekbõl levonva a következtetést az adminok dönthetnek (és dönteniük is kell!) a kétes esetekben.

Van belsõ levelezés, mely csak és kizárólag az egymással történõ meccs egyeztetésre szolgál. Az oldal ezt az üzenetváltást figyeli, (ha volt 1-1 üzenet, akkor úgy vesszük, hogy a két játékos leegyeztette a mérkozést )ha valaki nem erre a célra használja és magán beszélgetéseket folytat, az a szabályok ellen vét és az adminok döntését vonja maga után!

A szabályzat menetközben is változhat, a változásokról a hírekben értesítjük a játékosokat.

A válogatott kerettagság :

Admin: Cedric
A ligastarttól kezdődően az első 4 hét utáni összesített eredményeket figyelembe véve az első 10 játékos kap helyet a keretben, és a pontszámaiknak megfelelően az első 5 alkotja a kezdő játékosokat a második 5 pedig a kiegészítő embereket, de ha nem a standard 5 1on1 es felállás lesz, akkor értelemszeruen lép be a 6-ik, 7-ik, stb. Az első 4 hétben az előző szezon legjobbjai kapnak lehetőséget a játékra a végeredmény sorrendjében.

Az első kijelöléstol számítva a vasárnap éjfélkor a 10-es keret minden héten automatikusan módosul.

Away: minden játékos a liga-szabályzat szerint Away-be teheti magát, de a második heti folyamatos Away után a válogatottcsapatban nem játszhat (a neve mellett "+" jel jelöli ezt az esetet).

A 2on2 kijelölése: szezon kezdetekor egy előre kihírdetett időpontban BO3 rendszerben kiválasztásra kerül egy kiemelt és egy csere páros, amely hazánkat képviseli az aktuális szezonban.

Minden válogatott játékos köteles figyelemmel kísérni a liga-oldalon lévő naptáron a nemzetközi meccseket, az általam adott utasításoknak engedelmeskedni és jó magaviselet tanusítani.

Díjazás :
Folyamatban…


Szabályzat

 
   
 

National Wars

H K Sz CS P Sz V
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
    Feb 
    Mar 
    Ma 
 
 

Dual Tournament


 Következik:

NINCS ILYEN USER

VS

NINCS ILYEN USER

Bővebb infók

 
 

Válogatott

 
 

Szavazás
 

 
 
Partnerünk: Wien Hotel Buchung